Frida & Seth

Kort uppdatering om familjen...

Publicerad 2011-02-02 20:28:44 i Frida berättar...,

SETH vill fortfarande "gara vara hemma" varje dag - han vill inte till dagis... Inte konstigt kan tyckas när jag idag fick höra av honom att de ser "Schrek" där - "hela tiden"..! Ha, ha, ha! Vad är det egentligen för förskola han går på?

TILDE är underbar när hon springer å springer längs vägarna härikring! Vilket språng, vilken energi, vilken frihet! Sicka skutt hon tar! Synd bara att mina ben inte jobbar på lika bra som hennes...men de susar fram helt ok på sparkmedarna..!

PATRICK börjar se framför sig en lat och ledig semester i sommar... Vilket då innebär att vi avskriver renoveringen av köket...lägger det på is... Vilket iofs låter rätt nice...RIKTIG SEMESTER alltså..!

JAG har genomlevt en snabbt övergående magsjuka och ser nu ljust på framtiden och längtar bland annat till; fikabuffén med tjejerna på lördag, helt ledig helg - nu och nästa, vår i luften, många födelsedagsfiranden och nytt köksgolv!

Kommentarer

Postat av: Cilla

Publicerad 2011-02-04 23:15:53

Tack! Fick en lyxig kväll... Som jag sov bort! Haha.. Antar att din var mindre kul med magsjukan och allt. :( hoppas Patrick kryar på sig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela