Frida & Seth

Då var det nytt år...

Publicerad 2010-01-01 18:22:13 i Frida berättar...,

Inte ett kort blev taget igår... Men ni kan ju bara försöka föreställa er vår trerättersmiddag, fem barn i olika åldrar lekande, stojande och skrattande tills det blev sängdags, öl och vin till oss nio vuxna, sällskapsspel och fyrverkerier lagom till Pommacen! Nyårsafton i Kusmark.

Idag har vi segat oss igenom morgon, lunch, middag och väntar nu bara på att det ska bli ordentligt kväll så man får lägga sig och sova! Vi har just smällt i oss varsitt skrovmål och tror väl att det var det sista på länge, då det nya året innebär löften om bättre matvanor här!

Så allt är som det brukar vara.

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2010-01-01 22:15:27

Låter som en bra plan tycker jag att byta lite sovrum.

Vem behöver mycket plats för att bara sova?

Barn däremot behöver ju lekplats också för annars har man en stooor lekplats i vardagsrummet vilket inte alltid är så kul.



Vi tog inte heller ett enda kort igår, men vi avnjöt också en trerätters i bra sällskap och barn som sprang runt hela tiden (ebba sprang bara till trappen och familjens hunds matskålar...)

Men ENORMT god mat och många skratt blev det.

Postat av: Anna O

Publicerad 2010-01-02 11:17:23

Härligt att höra att allt är som vanligt. Grattis till nyårslöftet. Mitt är ungefär detsamma som ert, skära ner på godis och skräpmat, motionera och må gott!

Man måste lägga till nåt skoj på slutet så det inte känns så tungt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela