Frida & Seth

Vad har hänt nu då på sistone..?

Publicerad 2010-08-07 07:47:46 i Frida berättar...,



Onsdag mitt på dan: Seth redo i bilen för sin första husvagns-semester!



Passande klädd i den typiska träningsoverallen!

Väl framme i Jävre hade himlen öppnat sig och störtskuren höll i sig ett bra tag, men Seth hade snällt lekt inne i husvagnen under tiden! Ätit hur bra som helst, meddelar farmor Meta, och han fick till och med en fisk på torsdagen!



TACK för att Seth fick komma sig iväg och för att vi hann jobba undan lite här hemma! Tid att mysa framför en film i soffan alldeles ifred var inte helt fel heller! 

Seth fick komma hem och sova natten till igår eftersom Josse & Hannes ville ha sällskap ner till Umeå! Vi fick med oss Anna också på fredagsmorgon då vi hade lockat med en shoppingdag där!  

Det blev några linnen/toppar till mig och filmer till Seth!
Och lunch på Frasses mitt på torget! 



  



Hannes gillar dressing på burk!

Alltmedan arbetet fortsatte hemma på gården... Nu fattas det ytterst lite innan det är dags att ringa sugbilen som ska spruta in granuleringen! De kontaktas på måndag, liksom rörmokaren som får komma och fixa till det sista med rören innan det är läge att ta hit cementbilen! Snart ska vi väl ha en gjuten grund att gå på!

Sen följer väl ett par veckor med jobb i vanlig ordning på våra arbetsplatser samtidigt som vi ska tapetsera, lägga in golv och snickra lite till innan vi är helt klara...



Seth frågar efter "Gicka" hela tiden..! Han har vant sig vid att de kommer ut till oss lite nu och då! Det är  konstigt när den norsk-registrerade bilen inte står på grusuppfarten..! Igår var Seth till och med så trygg med sin farbror att han kunde åka moppe med honom! Runt och runt... Igen och igen!

Rickard och Viviann har varit våra klippor under de senaste dagarna och vi tackar dem verkligen för all hjälp! Speciellt nöjda är vi med deras murar-kunskaper!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela