Frida & Seth

Seth sen sist!

Publicerad 2010-08-23 20:26:38 i Frida berättar...,



Ooooherregud...när jag tyckte Seth pratade mycket för ett tag sen, så är det ingenting emot vad som håller på och sker nu! Killen kan hålla låda! Allra mest när man är ensam med honom! Han snackar och berättar och frågar och beskriver allt han ser och pratar kring allt han har och har haft för sig! Fast i främmande sällskap (inte mamma och pappa) är det än så länge ganska tyst, vilket Anna fick erfara när vi var förbi förra veckan..! Inte ens ett "tack" fick hon efter att Seth öppnat sin 3-årspresent från henne - sin alldeles egna, stora gitarr! Men du ska veta, Anna, att han ÄR glad för den! Senast idag när jag hämtade honom från dagis och jag frågade vad vi skulle hitta på hemma svarade han; "gela gajjen"!  

I måndags lämnade jag Seth på första dagisdagen efter sommaruppehållet. Ifall man frågar honom vill han aldrig dit för han har "gadi där" förut och hemma är bäst, men när man ska hämta hem honom efter dagistidens slut vill han helst av allt bara stanna kvar!

Annars är det fortfarande "gogyttlar" och traktorer som är det häftigaste som finns! Hans springcykel börjar se lite nött ut, men all tid på den har verkligen gett resultat för balansen, så nu har Patrick skruvat bort stödhjulen på lill-cykeln hans! Dock är det ändå coolare att välja den svart/röda räsern som man bättre kan kicka igång..! 



Så, det cyklas och pratas och...hängs med polare!

Här är bilder från våffel-lunchen hemma hos Alma i fredags!



De trivs väldigt bra ihop dessa tre!



Rockband!



Seth är överförtjust i de små bebisarna som hans jämnåriga kompisar har fått! Han frågar hela tiden efter att få "gålla i den" och han stryker dem försiktigt över huvudena och ser lite förtrollad på dem!

Imorgon ska Seth "gäffa Danton och Gebba"!


                                                   Å hej-hej, "Gicka" och Vivi! Nu är vi tillbaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela