Frida & Seth

Arbetsdag idag!

Publicerad 2010-08-02 20:51:38 i Frida berättar...,

Så här ser alltså ett vardagsrum ut under möbler, golv och utan bärande bjälkar...





Steg två; tömma elementsystemen för att få bort alla rör. Dammsuga hela grunden och röja det sista skräpet.

Steg tre; fylla hela alltet med granulering. Förslagsvis genom att ta bort ett eller två fönster för att kunna föra in en långskopa med hjälp av traktor.

Jag tyckte inte att snickarfirman som var förbi idag var särskilt hjälpsamma... Gubben hade visst glömt bort helt totalt att han lovat mig att de hade tid direkt efter semestern... Så grovgörat sysslar nu Patrick med under de närmsta dagarna. På onsdag, då Seth åker bort över natten (!), kan jag också börja jobba mer ordentligt med det hela. När granulering och lite frigolit är på plats ska vi ringa snickarna igen så de kan komma och gjuta igen grunden. Om vi inte ringer några andra snickare...

Köket är nu helt borträknat. Det blir bara ett rum i sommar. 

Jag kan ändå inte låta bli att ha lite extra-planer i huvudet...vilket har orsakat en del gräl... Må bäste sambo vinna där!

Åtminstone Seth är på bra humör som vanligt! Det kommer presenter till honom hela tiden, så det är hur kul som helst så klart! Carro skickade med farbror "Gicka" och Vivi en slags lyftmaskin idag! Och själva hade de köpt värsta braiga trädgårds-setet med skottkärra och spadar! Seth har det han gör med alla grejer!
När han inte hjälper till med renoveringsarbetet förstås..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela