Frida & Seth

Första natten i nya sängen!

Publicerad 2009-10-06 21:32:58 i Frida berättar...,

Först gjorde vi iordning sovrummet med nya lakan och nattlampan på. Seth gjorde ingen affär av den nya sängen, han kröp i och ur den som om han varit van vid det hur länge som helst. Jag strök honom över huvudet och sa "tänk, att du är en sån stor kille nu"! Sen stängde jag för hans dörröppning med ett kompostgaller för att kunna höra honom ifall han steg upp. Jag hann inte mer än vända mig om så var han framme vid gallret! Tillbaka och stoppa isäng. Krax för "törstig". Bädda om. Sen skyndade jag mig ner och stängde grinden i trappen och satte mig på ett trappsteg... På fem sekunder var han framme vid trappen. "Mamma"... Upp igen och lägga ner honom i sängen. Nytt försök. Samma visa. Efter tre gånger släckte jag lampan och gick ner. Väntade, lyssnade... Han somnade! Själv i sin "stor-säng"! 

                
                                         Det här kortet är nyss taget!

Ska bli spännande att se hur resten av natten går och vad han hittar på när han vaknar imorgon bitti..!

Kommentarer

Postat av: jos

Publicerad 2009-10-06 21:55:08

Det var en fin säng ni fått tag på! Tror att det kommer att gå alldeles galant! Har mest legat och sovit i sängen ikväll känns det som. Nu släcker jag lampan för den här kvällen och vaknar pigg och utvilad imorron. Lät som att vi kommer att ses på MB?! Jag och Hannes ska åka och besikta om Doris först. Fast ni kanske kommer efter vila? lr far efter lunch? jaja.. det lär vi få veta då. Go natt!

Postat av: Anna O

Publicerad 2009-10-07 07:00:10

Det var ju bra gjort! Skönt att bli av med den höga spjälsängen.



Du jag tänkte på en grej, vad heter Seth i efternamn?

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-10-07 09:05:12

Emil fattade inte alls att han kunde kliva in och ur sin stora säng själv så första månaderna så ropade han och man fick gå upp och lyfta i och ur honom ;-).

Fast han fick en sån säng när han var 1½ år för så klättrade han över spjälsängen själv.

Postat av: Benita

Publicerad 2009-10-08 09:54:21

Vilken fin säng! Anton har sovit i sin säng 1 månad nu och han har aldrig klivit ur den, han har bara legat och sparkat i väggen och småprata. Vi har ropat på han när vi har velat han ska komma på morgonen...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela