Frida & Seth

Idag är Tildes dag!

Publicerad 2009-11-03 20:13:49 i Frida berättar...,

GRATTIS på namnsdagen!



I "present" fick hon en kloklippning av mig nyss och en tid för trimning på torsdag för att "toppa" pälsen litegrann! Jag tror dock att hon skulle ha uppskattat nästan vadsomhelst annat..!



"Dagens namnsdag" på Bolibompa är kul att titta på! Där får alla barn med lite nyare/speciella/moderna/populära namn (men som inte rymts i almanackan) en egen dag att fira på!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2009-11-03 21:20:07

Det var verkligen roligt det där med bolibompa-namnsdagar. och tur för Tilde att hon fick komma med på listan också. Congrats Tilde!

Postat av: Anna O

Publicerad 2009-11-04 22:40:35

Det är helt roligt när du använder ditt hip-hop namn Friizzle =)



Jo, visst är det roliga vilka priser folk kan kamma hem för udda studier.

Jag gillar speciellt bögbomben, det måste ju vara höjden av lycka att bli sådär sugen på bunkergrannen att man lägger ner vapnen och make sweet love instead.

Make love, not war som nån gammal hippie sa.

Tänk om han visste hur rätt han skulle få..

Postat av: Jos

Publicerad 2009-11-06 09:41:48

Tack å tusen tack för gårdagen! Är hur glad som helst över att ha lite nya kläder att välja bland. Nu är jag sugen att shoppa ännu mera. Men efter nyår då ska jag minsann lyxa till det igen! Snart är det dax att åka till farmor och käka lite lunch å sen vidare till Rebecca. Har min lilarutiga skjortklänning på mig! Vi får se om jag orkar komma ikväll. Vi hinner ju höras senare! Ha en trevlig Fredag! Kram storasyster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela