Frida & Seth

Jaha, då har vi typ ett stall då..!

Publicerad 2009-03-12 19:30:55 i Frida berättar...,



Spån, spån och träväggar...





Efter andra byggdagen/rivdagen. Det blev mer väggrivning än planerat och skräphögarna visar det här..!

Tydligen var det felbyggt av tidigare snickare, detta garage... Plasten satt innanför istället för utanpå (eller hur det nu var), så risken för mögel i väggarna hade vart stor om vi inte öppnat upp nu! Tur i oturen, kan man säga!

Precis som när vi gjorde om badrummet för ett par år sen... När golvet var uppbrutet och rörmokaren kom dit, stod han bara en lång stund och tittade bedrövat ner på rören... "Och det här har fungerat, alltså"?

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2009-03-12 19:49:40

Det är bra att du är positiv till nåt så tråkigt som storstädning. Jag håller på att skriva ett personligt brev och det går sådär, som framgår det av min blogg..



Utöver det har jag köpt COUPLING nu!! Tjoho! Jag har okynnesskrattat mig igenom två avsnitt redan men var tvungen att ta en paus och skriva lite mer på brevet.



Annars då?

Postat av: jos

Publicerad 2009-03-13 01:06:37

angående poopet. Om dom som inte har barn inte pallar med lite skit så har jag ju hjälpt dom kan jag tycka. Annars så sitter Hannes i bärselet nu. Orka inte ligga och klappa han i rumpan för att han ska somna. På det här viset går det mycket fortare!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela