Frida & Seth

Söndagsutflykt!

Publicerad 2009-01-18 19:32:32 i Frida berättar...,

I och med Seths nya morgonrutin gäller det att få sig upp ur sängen runt halv åtta-kvart i åtta då han vill vakna. I och med att jag är så dålig på att lägga mig själv i tid på kvällen, är det alltid jobbigt att stiga upp då...

Så för att inte bara bli liggande i soffan efter frukost bjöd jag först hit Benita och Anton på ett morgonfika som räckte fram till lunch. Det är skönt att ha dem så nära att man kan impulsbjuda dem när helst man känner för det! Med två små killar som ränner runt i huset rinner liksom orken ur en och både jag och Seth somnade gott efter halv tolv.

Två timmar senare kom Anna hit för att baka en kladdkaka med After Eight! Den skulle vi ha med oss som muta för att få våldgästa storasyrran min!



Extrem närbild.

I bilen på vägen till Byske By ringde Anna upp Josse och låtsades vara ute och köra med Jottan och hennes ungar, för att villa bort Josse ordentligt... Det lyckades! Min syster fattade nada när hon hörde en bil köra upp framför huset deras!

Hemma hos dem höll de på att renovera trappen.

 

Furutrapp före...



Snygg, fräsch trapp efter!



Josse bjöd oss på lasagne för att vi kom! GOTT!

Hon är nu en månad och två dagar ifrån det beräknade förlossningsdatumet! Jag har sagt åt henne att hålla ut ett par dagar till utöver den tiden, eftersom jag kommer att vara på körresa i Stockholm mellan 19-22 februari..! Hon kan inget lova, säger hon, men ska göra sitt bästa!



Vilmer.



Seth sprang runt och skrek "katt" efter honom hela tiden! Det är en väldigt tålmodig katt de har, för Seth fick kramas och lyfta och pussa på han utan att han blev arg..!



De här hörselkåporna har inbyggd MP3! Värsta grejen!


Tack för idag Anna! Det må vi göra om!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2009-01-18 21:58:46

Tack själv! Jag hade en underbar dag idag. Nu ska jag lägga lite pussel för jag har redan gjort iordning det mesta för morgondagen.

Sov gott!

Postat av: Elinarv

Publicerad 2009-01-19 11:48:49

Hej, vad snygg trappen blev, men vad har de lagt på? det som ser mörkt ut?



Vi ligger nöstan dödsförkylda här hemma, synd om oss..

Skönt att höra att allt verkar gå så bra på dagis!



Kram ELin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela