Frida & Seth

Vilken dag för att grilla korv!

Publicerad 2009-04-05 21:46:56 i Frida berättar...,



Idag gick vi i samlad trupp uppför Skegabacken en bit och hittade ett fint beläget vindskydd med tillhörande grillplats. Det var som gjort för att tända en brasa och ge Seth grillad falukorv till lunch!

Igår tog vi också en promenad tillsammans, lilla familjen! Vi gick förbi grannens hästar (och Seth lät högt och upphetsat "VOV-VOV-VOV" när han såg dem) och sen en tur runt lägdorna här på söder. Under hela färden sen satt Seth på sin bob och sa "oj-oj-oj-ojsch" - vilket är hans nya favorituttryck! Oftast säger han det med betydelsen "wow, coolt" men ibland också när det händer nåt som att han tappar skeden eller när han ramlar. Igår tror jag att han tyckte det var häftigt att få åka bob och dra med handsken längs med meden över snön!

















Tilde, Anton och Seth på upptäcksfärd i skogen! Ömsom sprang de, ömsom klättrade de, ömsom ramlade de, ömsom vinkade de till sina föräldrar!









Sen grillades det lite till!




Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-04-05 21:55:14

Vilka underbara bilder! Vi har också varit ute i snän hela dagen. Pelle och jag har snöpulat varandra i sinne och vi har jagat Emil runt huset som galningar (han sjunker ju inte ner på skaren och vi satt fast ner till midjorna och skrattade hysteriskt :- )

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-04-06 19:30:49

Ingen bäbis än? Du måste ju blogga!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela