Frida & Seth

Loppisresultat...

Publicerad 2008-10-05 19:22:31 i Frida W,

Vi var lite försenade till loppmarknaden jag å syrran, så vi hade knappt 45 minuter på oss att ställa iordning allt innan besökarna skulle börja anlända. Det var svårt att veta i vilken ände man skulle börja, vilken kartong man skulle packa upp först, och hur man skulle prismärka alla prylar och böcker när vi väl hittat till våra bord inne i matsalen. Borden var jättesmå och vi hade väldigt svårt att rymma allt. Men vi fick packa upp eftersom vi sålde, tänkte vi. Och vilken start Josse fick! Hennes grejer var verkligen populära och vi insåg snabbt att det skulle bli hon som kammade hem högsta vinsten idag!
                              En vanlig syn längs vägarna som lockar väggfarare att svänga av. Man vet ju aldrig vad döljer sig i ladorna. 

Allmänheten hade laddat för loppisstart klockan elva, och när dörrarna öppnades kom det jättemycket folk! Strömmen kom och gick lovar runt bland borden, handlade där det passade och typ efter tjugo minuter var de klara! Under resten av timmarna kom det bara enstaka personer in, och vi ångrade att vi inte satt lägre priser från allra första början, för det såg ut att bli en hel del grejer vi skulle få packa med oss hem igen. I alla fall i det tempo som alltså följde efter den första anstormningen!

I slutändan tyckte vi väl ändå att loppisen gett ett rätt hyfsat resultat. Jag kom dit med sex kartonger och två stora kassar med grejer, och kom hem med fyra kartonger. I princip försvann hälften av grejerna! Skönt att bli av med det!

Jag sparar böckerna som blev kvar, men ställer ut två kartonger med prylar ute vid vägen, så kan sopbilen ta hand om dem med resten av grovsoporna! Så är nån nyfiken så är det bara att komma och kika igenom lådorna här utanför! Å för den som vill ha nåt, så är det nu gratis!

Pengamässigt vann Josse! Hon fick ihop 873 kronor, och jag ca 470 kronor!  

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-10-06 04:54:25

Jag skulle lätt ha kollat igenom lådorna om jag kunde. Fast then again, no.

Jag har redan så mycket packning härifrån att jag inte har någon aning om hur jag ska lyckas knåda ner allt i resväskan när jag far hem.

Det kommer bli spännande när den dagen kommer.

Jag ska försöka donera så mycket jag bara kan till jobbet. Allt tas tacksamt emot där.

Postat av: Fanny

Publicerad 2008-10-14 18:51:46

Så synd om dig då tycker du att vi ska bidra med pengar till dig så ni hamnar på lika belopp

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela