Frida & Seth

I´m back!

Publicerad 2008-11-11 17:00:31 i Frida W,

Sen i lördags har vi varit utan både telefon och internet, vilket bara är en del tufft, men så försvann vattnet också..! Pumpen gick sönder av nån anledning, och det var helt torrt i kranarna! Då kan vi snacka om att känna sig besvärad!

Inget vatten till att koka välling på, inget färskt vatten i Tildes skål, inget vatten att tvätta Seths händer i, inget vatten att koka makaroner i och inget vatten till att duscha i..!

Vi fick duscha borta åsså bad vi vårt kvällsfrämmande att ta med ett par flaskor vatten när de kom igår, så att vi åtminstone kunde bjuda på lite kaffe!

Men nu är då alltså allt återställt till det normala, och jag har en hel del att ta igen - på bloggsidan!

Hur mår Stickan i magen? Hur hög är bebisfebern hos Erika? Vad har Theo-mamman skrivit om? Hur har helgen varit för syrran, globetrottern, hästtjejen, designern och Telia-ragget? Och bäst av allt - jag har flera dagars läsning om Toronto-Anna att ta igen!

Off to bloggarna!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-11-11 22:57:02

Tjena hejhej!

Va roligt att se att du är tillbaks. Jag har ändrat lite av sakerna här på din blogg =)

Bland annat la jag in lite nya kategorier så du har nåt att välja mellan.

Nu har jag just kommit hem från en halvlång dag på jobbet. Vi tog en sovmorgon för jag har hostat hela natten och sovit dåligt inatt. Cilla var inte sen att haka på den idéen så vi kom till jobbet först kl 10. Det gjorde inget såklart eftersom vi ändå inte har några självklara uppgifter där.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela