Frida & Seth

Nytt om Kushus...

Publicerad 2008-05-26 13:16:47 i Frida W,

Om man inget jobb har, får man inte låna pengar på banken. Så är det, och därför var paret som ville köpa vårt hus tvungna att dra sig ur affären.

Nu ligger hoppet till de som var här i torsdags, men de ville ha veckan på sig att fundera innan de kan bestämma sig. En vecka är ju lång tid!

Fast det börjar kännas bra att bo kvar. Vi har tydliga ideér för både in och utsida på kåken, och det kommer att bli jättebra!

Vi har hittat ett företag som kan sätta upp en ny farstukvist (utan att vi själva behöver lyfta ett finger), min brorsa har lovat att måla om knutarna vita, vi kom överrens om, jag å Patrick, att vi ska sätta in nya innerdörrar överallt och att listningen måste bli klar också. Jag vill gärna lägga in nytt golv i köket, och Patrick velar hit å dit om placeringen av nya garaget...

Jag var så inspirerad av renovering igår kväll, att jag skickade ett sms till syrran och erbjöd mig att måla deras tak på övervåningen! För om vi måste vänta en vecka på att få besked om hur vi kan tänkas göra med flytt/inte flytt, så tar jag gärna och gör något praktiskt i väntan på det..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela