Frida & Seth

Josse har varit barnvakt idag!

Publicerad 2008-02-20 19:20:53 i Frida W,

Patrick är på nån Miljö-kurs på jobbet ikväll, och jag gick av mitt pass klockan tre idag, så i glappet mellan våra arbetstider kom "moster Josse" och satt barnvakt här! Det gjorde hon gladeligen, och steg till och med upp extra tidigt  i morse för att jobba förmiddagspass så hon skulle hinna vara här lite längre! Tack syrran, för hjälpen!
                  image890
                  Josse med sin karl Rikard och Seth, 10 september förra året!

Seth var lite trött och grinig när jag kom hem, efter att ha busat med sin moster några timmar, och när jag satte mig i schäslongen styrde han gå-stolen mot mitt håll, sträckte ut armarna sina, fällde ner mungiporna lite och sa "maa-ma"! Patrick skulle säga att det bara var en ren tillfällighet, men jag vet att Seth är fullt på det klara med vad han säger, och nu ville han komma upp till sin mamma!

Annars har han i säkert drygt en vecka suttit, legat, sprungit runt i gå-stolen och bara gastat "pa-pa", "paaa-pa", "PA-PA"! Men nu ska väl jag också få min del! Eller hur, lillgubben?
                   image889

Vi har inget soffbord längre. Nu är det leksaker spridda över hela vardagsrumsgolvet istället. Patrick sålde bordet idag till en jobbarkompis för en tvåhundring. Patrick har aldrig varit nån riktigt bra affärsman. Det var förra veckan som Mange var förbi och bara helt apropå frågade om vi inte skulle sälja bordet, och så var affären ett faktum. Vi hade börjat prata om att skaffa ett nytt bord bara ett par dagar tidigare, eftersom vi var så oroliga att Seth skulle krypa fram till det och slå huvudet/munnen i kanterna, men nu är det problemet löst i alla fall. Och nu, vilket är på tiden, måste vi ju äta alla måltider runt köksbordet, precis som en riktig familj!

                             image891
                  På tal om att käka... -LeffeåMeta! Nu kan ni hämta ätasetet här!

Kommentarer

Postat av: LeffeåMeta

Publicerad 2008-02-21 14:06:30

kommer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela