Frida & Seth

Hej tomtegubbar å alla andra!

Publicerad 2008-12-10 17:53:57 i Seth berättar...,

"Igår kväll hade vi julfest på mitt dagis! Mamma, pappa, mormor, farmor och farfar var med! De fick se hela mitt dagis, mina kompisar, alla leksaker och mina teckningar och mina fröknar och så fick de smaka på pepparkakorna som jag varit med och bakat!

            

Här sjunger vi julsånger! Jag gick sist i luciatåget, så jag står längst till höger på kortet i min pepparkaksdräkt! Jag sparade rösten, så jag sjöng ingenting. Jag stod mest bara och såg söt ut!

            

            

Här bläddrar vi i min dagisbok. I den finns kort på min familj, på Tilde, på vårat hus och kort på kompisar och många på mig själv - såklart! Vi brukar "läsa" varandras böcker på dagis, och nu vet vi allt om vilka syskon, leksaker och husdjur alla har hemma hos sig!

            
                              Det här kortet är på framsidan av "min bok"!

             

Mitt i alltihop kom tomten inklampandes! Jag var lite nervös och rädd, men vågade till slut gå fram och sträcka mig efter en julklapp!

                 
           Det var en strut fylld med popcorn, en ballong och en mandarin!

             

                          Här är lite julpyssel vi har hållit på med på dagis!

            
                                          Close-up på min tomte!

Det var en kul kväll! Jag ska visst finnas med på film, för mamma stod med kameran i högsta hugg när vi uppträdde och när jag vimlade runt i dagislokalen! Det får ni kanske se sen!

Idag var jag tillbaka på dagis redan klockan halv sju, och mamma hämtade mig igen vid tretiden. Det var en bra dag, skvallrade fröknarna till min mamma, för jag hade ju ätit bra och sovit gott! Tror väl jag det, de som hade mig rännandes på byn sent på kvällen!" /Seth

Kommentarer

Postat av: jos

Publicerad 2008-12-10 19:23:40

Det var minsann en fin tomte han tillverkat. Ska nog anlita honom nästa år! Kommer tomten till oss i år?

Postat av: Jottan

Publicerad 2008-12-10 21:21:18

Men så roligt att se - jag gjorde en precis likadan tomte när jag gick på dagis, nu hänger den i min storasysters julgran varje år :-)



Imorgon är det dax för våran Lucia på dagis, hoppas den blir lika rolig som er.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela