Frida & Seth

Det var stilla lugnt i Kusmark idag...

Publicerad 2008-12-07 18:57:38 i Frida berättar...,

Vi körde Merzan tillbaka till Kus idag vid halv två, för att hämta hem Seth och Tilde från farmor. Vi var tillbaka i byn efter gårdagkvällens stora fest där! Då var det rejält ösigt på Folkan! Nu var det mindre folk och köer, och väldigt, väldigt tyst!

Under tiden jag satt på Make Up Store och blev festsminkad, skjutsade Patrick ungarna till sin mamma. Jag blev riktigt nöjd med resultatet, fick sotiga ögon, rouge på kinderna och ett snyggt läppglans! Efter hemkomst och klädombyte åkte vi till Anna och Lidde för en pizza och förfest, och där fick jag även hjälp med frisyren! Det gnager lite i mig idag att vi aldrig tog de där korten som vi pratade om i början av kvällen, att vi glömde bort att fotografera oss i finkläder och proffssminkning... Men tiden gick så fort, med allt prat och karaokesjungning, och plötsligt var det dags att gå ut till bussen som körde oss till Kusmark!

Oj, vad mycket folk det var där! Så kul att träffa kompisar och bekanta och dansa och prata och dricka öl från baren! Tydligen skulle jag bara hem där vid tolv, så Patrick ringde efter skjuts trots att han inte ville fara därifrån redan, och hem kom vi. Utan våra Ersmarkspolare, som vi egentligen skulle delat bil med... Ja, ja, så kan det gå.

Idag har det ringts runt en del för att höra hur alla hade det på festen, vilka man träffat och vem man kanske missade att prata med mitt i allt ös! Och så klart, vem som mådde sämst, var mest bakis idag..! Markus vann överlägset.

Seth hämtade vi alltså hem vid halv två. Det hade gått jättebra för Meta att ha sina barnbarn där över natten! Tack för det! Patrick efterlyste på en gång nåt sliskigt gott till kaffet, och efter fikat tyckte Seth att det var dags att åka hem, för han gick och hämtade sin overall och hängde den runt halsen - "kom då morsfars, så far vi hem"!

Bakisdagar är såååå sega dagar, och det känns skönt att den snart är över. När vi hämtade bilen hos Anna och Lidde sen efteråt fick vi en kaffeskvätt till där, och alla såg mer eller mindre slitna ut (mest Markus), så vi spånade i om vi bara ska koka lite varm choklad till nyårs och skåla i - utan att spetsa den..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela