Frida & Seth

Vilken dålig uppdatering - skäms!

Publicerad 2008-08-17 14:36:11 i Frida W,

Det är bara en dag kvar nu tills Seth ska börja sin inskolning på förskolan i Kåge..! Imorgon mellan nio och tio följs vi dit för att se vart och hur dessa två inskolningsveckor ska ske! Det känns jättekul och spännande! Jag tror att Seth ska tycka att det är kul han också! På tisdag får Patrick åka dit själv med sonen, för jag har en vecka kvar att jobba i Kåge och sen varvar vi ner med semester och ledigt i sju dagar både jag å Patrick innan jobbet kallar! Jobb forever liksom...   

Jag jobbade fem långa pass innan jag gick av för en helt ledig helg, och jagÅSeth startade fredagen med att möta upp Josse och Anna på stan! Där fick Seth sig två nya pyjamasar från Kappahl (med dragkedja - det bästa som finns), jag köpte ett svart ljusfat från Indiska och så ska Seths vagnsdäck bli lagat då jag nu har inhandlat ett reparationskit för punkterade däck! (Detta har dock ändå inte hunnit bli gjort på hela helgen - vi är inte kända för att vara snabba!)   städa

Min mamma tror att Seths kommer att starta egen städfirma i framtiden! När vi hälsade på hos min mormor i fredags efter stadsturen, visade Seth sin energiska städförmåga när han sprang runt med mormors sop och gnuggade fläckar på golvet med disktrasan! Och vi som gärna hade fått en snickare i familjen...som kunde fixa allt som ska fixas på huset! Men ok, städhjälp är ju inte helt fel heller!  

Och i fredagskväll var jag å hälsade på mitt nya jobb! Anna jobbade journatt, så hon passade på att ge mig en guidad tur runt boendet och berätta om saker jag måste veta! Tiden gick fort och plötsligt hade mörkret lagt sig över Anderstorp. Klockan var tio på kvällen och jag hade hängt där i en och en halv timme! Men kul var det att se Anna in action på arbetet! Jag lärde mig hitta bland alla dörrar i "korridorboendet" och jag lärde mig också hur lång tid det tar hemifrån-längs gamla Kågevägen-genom stan-ut till Frögatan! Från dörr till dörr på prick tjugo minuter!

Jag träffade Anna sen igen igår kväll, då vi hade Langos-middag här! Degen jäste perfekt i bunken när hon kom, och vi åt sen allihopa (Jag å Patrick, Anna, Lindholm och MetaåLeffe) tills vi var proppmätta!  Bröden friterade vi i stekpanna, smetade på cremé fraiche, rödlök, skinka och ost! Mumsigt värre!

                       

Till efterrätt åt vi äppelkaka och marzansås, och då passade även Stefan och Erika på att glida förbi på motorcykeln! Jag blev glad att höra vilken toppendag Erika tyckte att bröllopsdagen varit, hur bra allt gått och vilken lycka det varit att få vara huvudperson hela dagen! "Alla borde gifta sig", sa hon! 
                                                                            

Och idag har jag Seth å Tilde varit på promenad i finvädret, samtidigt som Patrick har rensat upp på gården med traktorn! Han hade inte kunnat tro att det skulle bli sån skillnad bara av att städa bort byggskräpet, men se vad fint vi har det nu!

                    
Nu ska jag bara börja grundmåla garaget innan det blir för kallt (i alla fall de sidor som syns från vägen...)!

                    

                    

Kommentarer

Postat av: jottan

Publicerad 2008-08-17 19:10:40

Men så fint det är hos er! Det händer verkligen saker nu.



Pelle och jag tänkte kika förbi er igår en snabbis och kolla vad ni höll på med, Anna har ju läkt att ni skulle ha langoskväll. Pelle var supertaggad på att hinna förbi, men tyvärr hann vi inte hem i tid.



Postat av: Anna O

Publicerad 2008-08-18 06:58:54

Woaw! Det blev skillnad må jag säga.

Mycket snyggt!



Ja, jag ångrar då inte för en sekund att jag kom i lördags och åt mig mätt på eran bekostnad.

Ni är duktiga på det där med random storbjudningar, eller som Patrick skulle ha sagt;

Det blev succé!



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela