Frida & Seth

Tilde har också ny frilla!

Publicerad 2008-04-02 19:52:57 i Frida W,

              image1019

Glad i hågen hoppade Tilde in i bilen i morse, för hon älskar ju att åka bil! Lika glatt skuttade hon ur den i Ursviken och följde med in i garaget hos kvinnan som bodde där. En sekund senare såg man riktigt hur hon kände igen stället och tänkte "å-åou", och så försökte hon snabbt smita ut genom porten igen, men där var jag snabbare och hann stänga in oss!

En och en halv timme senare var allt klart. Kort päls, mindre skägg och klorna klippta! Å så mjuk och fin hon blev!

Seth skötte sig exemplariskt där inne i garaget, satt och småpratade i mitt knä hela tiden med ett par leksaker. Hur nöjd som helst! Efter en timme somnade han i bilbarnsstolen, och trimkvinnan var helt impad. Ett sånt snällt barn hade hon aldrig stött på tidigare!

Kommentarer

Postat av: Meta

Publicerad 2008-04-02 20:50:20

Vilken tjej, nu ser man henne o inte bara en lurvig sak som rör på sig.=)

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-04-02 23:10:05

Ogillar hon att klippa sig?

Postat av: Cilla

Publicerad 2008-04-03 10:45:06

Tack, hon mår lite bättre, men kan för tillfället inte gå eller prata. Men huvudsaken hon klarar det här. Det är så tragiskt när barn blir sjuka. huvvaligen! Hoppas allt är bra med dig och Seth! Kram

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-04-04 14:08:29

Om man gick uppför trappan, närmast gruskällarn, till övervåningen så hade man NO-salarna direkt till vänster och SO-salarna till höger.
Innan SO-salarna låg den där stora lokalen som vi hade barnkunskap i. (Den hette nåt speciellt som jag inte minns nu...)Kommer du ihåg att vi strävade efter högsta betyg i det ämnet =)
Mellan trappan och "den där stora lokalen" så fanns det ett utrymme, det låg alltså till höger om trappan, som var ganska stort. Det var alltså bara golvyta, inget rum eller så.
Där slängde vi väskorna innan vi gick ner för trappan på rasterna. Fast alla kanske inte slängde väskorna där.. Men det låg iallafall MASSOR med väskor där oftast osså fick man vada in i havet för att fiska upp sin egen =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela