Frida & Seth

färdiglevererad

Publicerad 2007-11-23 13:25:19 i Lollo,

Jo hallå!

Äntligen tid att sitta framför datorn. Tacka vet jag svärmödrar när dom håller sig i köket. Ibland kan dom dock bli för mycket. Det hela slutade med att M-G inte åt någonting på ett par dagar. Har aldrig hänt förr. Men om någon tjatar på dig minst en gång i kvarten  på att du måste äta något och försöker köra in skedar i munnen på dig, hur hungrig skulle du då vara efter ett par timmar?

Något motsägelsefullt låter väl då det faktum att svärmor tyckte att Leonardo redan blivit bortskämd, två dagar gammal och får fortfarande äta så ofta han vill. Jag blir tokig av tanten.

Ja just det, jag har inte berättat om Leonardo. Han föddes på Södra BB den 14 november. Allt gick väldigt smidigt, förutom att han bestämt sig för att komma ut i stålmannenposition med ena armen samtidigt som huvudet. Men jag har inte så värst ont längre trots detta.

Han vägde i allafall drygt 4 kg. Storasyrran är otroligt gullig mot honom. Hon hämtar papper och snyter honom när han skriker, och så tröstar hon "ingen fara Leo narrdåå), bebibaa (det blir bra).

Här får ni se lite foto.

ha det bra allihopa!

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2007-11-23 14:46:31

Jobbigt med folk som "vet bäst", förstår jag. Hoppas att du orkar stå på dig! Annars får du helt sonika kasta ut tanten, så du får rå om dina barn alldeles själv! Dina barn! Fatta, vilken häftig grej! Du är superbra, Lollo! Grattis!

Postat av: Thesso

Publicerad 2007-11-23 16:06:35

Det är så härligt att se bilderna! Speciellt att se hur stolt MG ser ut!
Två underbara barn nu Lollo!
Lycka till med svärmor. Vet hur det kan vara. Än så länge är det ingen större fara här men man får allt bita sig i läppen då och då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela