Frida & Seth

Jag vill också bo på hotell!

Publicerad 2007-07-08 23:43:04 i Frida W,

Igår var det nollsjunollsjunollsju, en fullspäckad bröllopsdag kan jag tänka! Jag var på ett av dessa bröllop, och det är tur att det ska betyda tur när det regnar den dan man gifter sig! Det var en jättefin vigsel på bron till brudgummens föräldrars Västerbottensgård, och jag hade som vanligt fullt sjå med att knappa på kameran för att hitta rätt position och rätta skärpan för mina kort (läs; distrahera mig själv för att inte börja grina...). Jag lyckades rätt bra, tycker jag. Fast var det nån på andra sidan folkhopen som hade en fin zoomfunktion på sin kamera så kanske jag blev avslöjad ändå! Men åh, vad det är fint med att lova varandra evig kärlek, vad det är vackert när två blir en! Och när hela familjen bildar trio!

image201

På kvällen var vi inbjudna till en mycket trevlig bröllopsfest, med en massa kul folk, god tårta, fina presenter, karaoke som hördes över HELA Kusmark, mycket pling i glasen, skålar, tokskratt och roliga pratstunder! Det var som det ska vara en väldigt vacker brud, en stilig brudgum, brudvals, diktläsning, lyckoönskingar från alla håll, kramar och det framfördes även en mysig kärleksballad av de äkta makarna!

Jag och min sambo avlägsnade oss en timme innan brudparet skulle dra vidare till hotellet. Då var klockan alltså elva. Patrick hade då under ett par timmar visat sitt intresse för att åka hem, eftersom han "nu förstod hur jag har känt det på fester". Det var väldigt jobbigt för honom att alla kompisar pikade honom för att han "inte fick dricka". Vädigt synd om honom...





Idag hämtade min sambo herr och fru Lindfors vid halv tre, då hade de nog sovit gott i hotellsäng och ätit en härlig frukostbuffé. Vill ´å!  

Jag har på tal om hotellnätter blivit en hejare på att sova, och att sova länge på morgon! Med hjälp av mitt "myrvatten" har jag nu två-tre dagar i rad inte stigit upp före elva! Tack en del för regnet också, som sövt våran hund så bra! När det är dåligt väder kan hon lika gärna ligga och dra sig hela dan. Klok hund vi har!

Kolla vad jag har gjort idag!

image213

Det är roligt när man kan "koka ihop nånting av det man har hemma"! En packe krokar ledde mig in på detta spår. Jag samlade ihop ett hyllplan, ett par ramar, tallriksunderlägg, vykort, ett par shorts, en galge och efter lite fix, trix, klippning och skruvning; Voilá! Rena Macgyver!

Hej på dig Elin, förresten! Det var kul att tjattra på tjejtoan med dig!

Och just det, inga värkar än heller..!

Kommentarer

Postat av: Sara Ostkrok

Publicerad 2007-07-09 00:15:14

Vad du har varit duktig!
Superfint, verkligen:)

Postat av: Anna O

Publicerad 2007-07-11 20:04:38

Hallå! Håller du på att föda eller? Jag och Thesso vill se lite uppdatering i ditt liv. Kom igen vännen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela